IV. ütem - Hamarosan

Modern otthonok a fejlődés központjában

I. ütem - Minden lakás elkelt
II. ütem - 8 szabad lakás
III. ütem - 39 szabad lakás
IV. ütem - Hamarosan

Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben, a Westend City Center bevásárlóközponttól néhány percnyi sétára építjük meg a dinamikusan fejlődő környék új lakóházát. Találja meg nálunk álmai otthonát.

Modern • Dinamikus • Letisztult

Modern életstílus a vibráló belváros közelében
Dinamikusan fejlődő városrész a jövő generációjának
Letisztult, elegáns forma és anyaghasználat

Elektromos aluredőny

A vételár tartalmazza a távirányítós, elektoromos aluredőnyöket. Önnek már nem kell foglalkozni az árnyékolással.

Változatos lakásméretek

Nappali + 1-3 hálószobás lakásaink minden élethelyzetre kínálnak megoldást. Projektünkben egyedülállók és nagy családosok számára is megtalálhatóak ideális méretű otthonok.

Mennyezet hűtés-fűtés

A legmodernebb hűtési-fűtési rendszer egy sokkal komfortosabb, egyenletesebb hőérzetet biztosít. Zajtalan, légmozgás mentes, magas hűtő- és fűtőteljesítményű rendszer, amely helyiségenként szabályozható, így az eltérő hőigények is megvalósíthatóak. Emelett nagyobb térkihasználhatóságot is biztosít, hiszen nincsenk fűtőtestek a szobákban, hatékonysága pedig az olcsóbb fűtés számlában mutatkozik meg.

Zárt, parkosított kert

A négy ütemből álló épületegyütteshez összesen 3.000 m2 parkosított kert tartozik majd. A dísznövényes, parkosítot kertek ütemenként megvalósulnak. A társasházak közötti kertek között nincsen átjárhatóság, amely a biztonságérzetet növeli, azonban mégis élvezhetjük az összeépített kertek által nyújtott tágas térérzetet és a kellemes látványt.

20-80%-os fizetési ütemezés

Rendkívül kedvező fizetési ütemezésünknek köszönhetően Ön biztosabban tervezheti pénzügyeit.

AA+ minősítés

A korszerű szigetelésnek, nyílászáróknak és hőszivattyús hűtési-fűtési rendszernek köszönhetően az épület AA+ energetikai minősítést kap. A jelenleg érvényben lévő 12 fokozatból az AA+ fokozat a 2. helyen áll, amely kiemelkedően nagy energiahatékonyságot jelent, így Ön számíthat rá, hogy számlái alacsonyak maradnak.

Lokáció

Kapcsolat

BERKES BABETT
Értékesítő

+36 30 085 4894

Email

ÖRVÖSSY TAMÁS
Hitelközvetítő

+36 70 454 1399

Email

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

1134 Budapest,
Lőportár u. 14.
+36 30 085 4894

Fejlesztő

Next Home