Világos terek, modern otthonok

A METROPOL13 a Lehel út és a Lőportár közt összekötő több mint 6000 négyzetméteres területen épül. A 4 ütemben megvalósuló épületegyüttes 1. ütemében 48, 2. ütemében 48, a 3. ütemében 90, a 4. ütemében pedig 95 változatos elosztású lakást álmodtunk meg a stúdió lakástól a 100 nm-es, nagyteraszos lakásig. A földszinti lakások gyönyörű díszkertre néznek, míg a legfelső emeleteken exkluzív penthouse lakások kerülnek kialakításra.

Metropol 13 lakópark

Az összesen 281 lakásos fejlesztéshez egy több mint 3000 nm-es, zárt, parkosított kert tartozik, amit kizárólag az itt lakók használhatnak. A neves tervező által megálmodott épület homlokzati formáját tekintve modern, fiatalos követve korábbi projektjeink egyedi vonalvezetését.

Elektromos aluredőny

A vételár tartalmazza a távirányítós, elektoromos aluredőnyöket. Önnek már nem kell foglalkozni az árnyékolással.

Változatos lakásméretek

Nappali + 1-3 hálószobás lakásaink minden élethelyzetre kínálnak megoldást. Projektünkben egyedülállók és nagy családosok számára is megtalálhatóak ideális méretű otthonok.

Mennyezet hűtés-fűtés

A legmodernebb hűtési-fűtési rendszer egy sokkal komfortosabb, egyenletesebb hőérzetet biztosít. Zajtalan, légmozgás mentes, magas hűtő- és fűtőteljesítményű rendszer, amely helyiségenként szabályozható, így az eltérő hőigények is megvalósíthatóak. Emelett nagyobb térkihasználhatóságot is biztosít, hiszen nincsenk fűtőtestek a szobákban, hatékonysága pedig az olcsóbb fűtés számlában mutatkozik meg.

Zárt, parkosított kert

A négy ütemből álló épületegyütteshez összesen 3.000 m2 parkosított kert tartozik majd. A dísznövényes, parkosítot kertek ütemenként megvalósulnak. A társasházak közötti kertek között nincsen átjárhatóság, amely a biztonságérzetet növeli, azonban mégis élvezhetjük az összeépített kertek által nyújtott tágas térérzetet és a kellemes látványt.

20-80%-os fizetési ütemezés

Rendkívül kedvező fizetési ütemezésünknek köszönhetően Ön biztosabban tervezheti pénzügyeit.

AA+ minősítés

A korszerű szigetelésnek, nyílászáróknak és hőszivattyús hűtési-fűtési rendszernek köszönhetően az épület AA+ energetikai minősítést kap. A jelenleg érvényben lévő 12 fokozatból az AA+ fokozat a 2. helyen áll, amely kiemelkedően nagy energiahatékonyságot jelent, így Ön számíthat rá, hogy számlái alacsonyak maradnak.

Prémium minőség, korszerű műszaki tartalom

A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek. A korszerű hang és hőszigetelés hozzájárul az épület gazdaságos energiahatékonyságához. Minden lakás mennyezet hűtés fűtési rendszerrel kerül kialakításra. A lakópark területén térfigyelő kamerarendszer fog működni. A földszinti lakások kertkapcsolattal fognak rendelkezni, míg a legfelső emeleteken exkluzív penthouse lakások kerülnek kialakításra.

Metropol 13 lakópark

2. és 3. ütem látványterve a Lehel út irányából

Kapcsolat

BERKES BABETT
Értékesítő

+36 30 085 4894

Email

ÖRVÖSSY TAMÁS
Hitelközvetítő

+36 70 454 1399

Email

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

1134 Budapest,
Lőportár u. 14.
+36 30 085 4894

Fejlesztő

Next Home